Μπορεί η ορκωμοσία Μπάιντεν να ανέδειξε ένα fashion icon, τον Μπέρνι Σάντερς, αλλά από την ημέρα αυτή έγινε γνωστή και μια άλλη προσωπικότητα, ένα μοντέλο που ακούει στο όνομα Έλα Έμχοφ.

Πρόκειται για τη θετή κόρη της Καμάλα Χάρις που μπαίνει δυναμικά στο χώρο του μόντελινγκ ως μέλος ενός πασίγνωστου πρακτορείου μoντέλων.

Ο Λευκός Οίκος απέκτησε το πιο εκκεντρικό του μέλος - Αυτή είναι η κόρη της Καμάλα Χάρις

Φοιτήτρια της καλών Τεχνών

Η 21χρονη, που επί τους παρόντος είναι φοιτήτρια στο διάσημο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη, σπουδάζοντας καλές τέχνες με έμφαση στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, έκλεισε ένα μεγάλο συμβόλαιο με έναν από τα πιο γνωστά πρακτορεία μόντελινγκ στον κόσμο: το IMG Models. Μεταξύ των μοντέλων που εκπροσωπεί είναι οι Ζιζέλ Μπούντχεν, Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, η Κάρλι Κλος και πολλές ακόμη.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της IMG Models στους New York Times, “δεν αφορά πλέον το σχήμα, το μέγεθος ή το φύλο”. Η Έλλα δείχνει την τάση της εποχής. Αποπνέει ένα αίσθημα χαράς”.

 18 τατουάζ και καμία επιτήδευση

Σύμφωνα με τους New York Times, η θετή κόρη της Καμάλα Χάρις με το nerdy στυλ και τα 18 τατουάζ, τράβηξε την προσοχή του Μπαρτ “από την πρώτη στιγμή” κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας το καλοκαίρι. Λίγο αργότερα, οι δυο τους άρχισαν να συζητούν την ιδέα της συμμετοχής της στο πρακτορείο μοντέλων.

“Εξεπλάγην με όλα όσα συνέβησαν με την IMG καθώς δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Ως κάποια, όπως πολλά άλλα νεαρά κορίτσια εκεί έξω, είχε προβλήματα αυτοπεποίθησης, είναι πολύ τρομακτικό το να μπαίνεις σε αυτό τον κόσμο που εστιάζει υπερβολικά σε εσένα και το σώμα σου” δήλωσε η Έλλα Έμχοφ στους New York Times.

Οι απίθανες και εξωφρενικές αναρτήσεις της

Πηγή: patrastimes.gr