Πολυμελή – και συγκεκριμένα οκταμελή παρέα – για το ταξίδι που σχεδιάζει να πραγματοποιήσει στην Σελήνη αναζητά ένας γνωστός ιάπωνας κροίσος.

Μάλιστα διοργανώνει έναν διαγωνισμό για να βρει αυτά τα άτομα που θα τον συνοδεύσουν στο Διάστημα.

Όπως αναφέρει το Reuters, ο 45χρονος Γιαζάκου Μαετζάουα πούλησε την διαδικτυακή εταιρεία μόδας Zozo Inc που διέθετε στον τραπεζικό όμιλο SoftBank Group Corp για περίπου 4 δισ. δολάρια και πλέον ζει μια ζωή χαρισάμενη ως… πραγματικός σελέμπριτι στη χώρα του.

 Πέρσι, είχε ανακοινώσει πως αναζητούσε αδέσμευτες γυναίκες άνω των 20 ετών για να συμμετάσχουν σε ένα ντοκιμαντέρ, αλλά και μια εκλεκτή να τον συνοδέψει στο Διάστημα.

«Καθώς τα αισθήματα μοναξιάς και κενού αρχίζουν να με καταβάλλουν, ένα πράγμα σκέφτομαι μόνο: να συνεχίσω να αγαπώ μια γυναίκα», έγραψε πέρσι ο Μαετζάουα σε μια ιστοσελίδα όπου καλεί υποψήφιες.

Στην πορεία γνώρισε τον Ελον Μασκ και του είπε ότι θέλει να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στο Διάστημα και είναι διατεθειμένος να πληρώσει ό,τι χρειάζεται για αυτό.

Ο νοτιοαφρικανός ιδιοκτήτης της Space X αποδέχτηκε το αίτημα και συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση ενός οκταήμερου ταξιδιού στο οποίο ο Μαετζάουα θα φύγει από την Γη, θα κάνει μια βόλτα γύρω από την Σελήνη και θα επιστρέψει στην Γη.

To ταξίδι έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το 2023 και στην συμφωνία προβλέπεται ότι ο ιάπωνας δισεκατομμυριούχος θα έχει και παρέα της δικής του επιλογής.

O διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 14 Μαρτίου με τους υποψηφίους να στέλνουν αρχικά μια αίτηση στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί για αυτό τον σκοπό. Όσοι βρεθούν στην λίστα της προεπιλογής θα πρέπει να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και διαδικασίες online συνεντεύξεων στις οποίες θα συμμετέχει και ο Μαετζάουα.

Πηγή: patrastimes.gr