Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του στους Παξούς, φαίνεται πως ξέχασε όμως ότι είναι σε ισχύ τα μέτρα για τον κορωνοϊό και οι ταβέρνες, τα εστιατόρια και τα μπαρ κλείνουν στις 12.

Χθες το βράδυ ο κ.Τζιτζικώστας και η παρέα του πήγαν στις 11:45 το βράδυ σε ταβέρνα του νησιού προκειμένου να δειπνήσουν. Εκείνη την ώρα στην ταβέρνα υπήρχαν και άλλοι πελάτες, οι οποίοι περίμεναν το λογαριασμό και ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν, καθώς σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό η ταβέρνα έπρεπε να κλείσει και να μην εξυπηρετήσει άλλους πελάτες.

Ωστόσο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που τράβηκε κάποιος από τους άλλους πελάτες, ο κ. Τζιτζικώστας και η παρέα του παρέμειναν και μετά τις 12 στην ταβέρνα προκειμένου να δειπνήσουν.
Ενδεικτικό είναι όπως φαίνεται και από την ώρα που έχουν τραβηχτεί οι φωτογραφίες πως στις 12:15 ο περιφερειάρχης και την παρέα του απολάμβαναν το δείπνο τους, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είχαν αποχωρήσει από την ταβέρνα, όπως έκαναν εξάλλου και οι υπόλοιποι πελάτες.

tzitzikwstas-paxoi-metra-estiatorio-deipno

Όπως φαίνεται μάλιστα στις φωτογραφίες, έχουν αποχωρήσει όλοι οι πελάτες, οι καρέκλες είναι ανάποδα πάνω στα τραπέζια και ο περιφερειάρχης με την παρέα του συνεχίζουν το φαγητό ανενόχλητοι. Μάλιστα, κανείς δεν φοράει μάσκα, φτάνοντας στην συγκεκριμένη ταβέρνα.
tzitzikwstas-paxoi-metra-estiatorio-2 tzitzikwstas-paxoi-metra-estiatorio-3Στο νησί των Παξών ισχύουν τα μέτρα για το κλείσιμο των καταστημάτων υγιεινομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί. To iefimerida.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δήμο του νησιού και με την αστυνομία, οι οποίοι επιβεβαίωσαν πως τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό ισχύουν στους Παξούς.

tzitzikwstas-paxoi-metra-estiatorio-5 tzitzikwstas-paxoi-metra-estiatorio-1

Πηγή: patrastimes.gr