Τα παιδιά του καλοκαιρινού camp του Δήμου Πατρέων στην Πλαζ Αγυιάς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να διδαχθούν τεχνικές του Tae Kwo Do  από τον Grandmaster, Ky – Tu Dang. Ο κορυφαίος παγκόσμιος πρωταθλητής επισκέφθηκε το camp του Δήμου και μετέδωσε στα παιδιά τις γνώσεις και τις εμπειρίες  που τον οδήγησαν σε διεθνείς διακρίσεις και κατόπιν τους δίδαξε ασκήσεις αυτοάμυνας.

Ο βιετναμέζικης καταγωγής πρωταθλητής και πλέον μόνιμος κάτοικος Δανίας, προσέφερε ένα πρόγραμμα πλούσιο, διαδραστικό και εντυπωσιακό στο οποίο τα παιδιά αφομοίωσαν όλες τις πτυχές ενός δυναμικού και πνευματικού αθλήματος από έναν διεθνώς καταξιωμένο αθλητή.

Ο Ky – Tu Dang κατέχει 9 Dan, είναι γενικός επόπτης της παγκόσμιας ομοσπονδίας τεχνικών πρωταθλημάτων, τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Εκπαιδευτής Διεθνών Διαιτητών Τεχνικών Πρωταθλημάτων της ETU και της WTF, και προπονητής της Εθνικής Ομάδας Δανίας.

Τον Ky – Tu Dang συνόδευε η σύζυγός του, Πόπη Κουτρούτσου, που είναι επίσης, Ελληνίδα Πρωταθλήτρια του Tae Kwo Do, η μικρή τους κόρη Παολίνα, καθώς και ο προπονητής του Α.Σ. Λέων, Γιώργος Σταυρόπουλος.

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ CAMP ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

Ο Έλληνας πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και προπονητής, γνωστός με το ψευδώνυμο Νουρέγιεφ, Κώστας Πετρόπουλος, μαζί με τον Τάκη Πετρόπουλο Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού πρώην καλαθοσφαιριστή και προπονητή, συμμετείχαν στα Καλοκαιρινά Camp του Δήμου Πατρέων. Οι δύο άσσοι του Ελληνικού Μπάσκετ, μίλησαν για το ξεκίνημα και την πορεία της καριέρας τους, δίδαξαν τις τεχνικές τους και στο τέλος της προπόνησης, τα παιδιά επιδόθηκαν στο «ενδιάμεσο» σουτ του Κώστα Πετρόπουλου.

Το πρόγραμμα των αδελφών Πετρόπουλων διαδέχθηκε το πρόγραμμα του Grand master στο Tae Kwo Do, Ky–TuDang κι έτσι οι διεθνείς πρωταθλητές είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις.

Η επαφή των παιδιών με κορυφαίες προσωπικότητες του αθλητισμού, τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρότυπα με ήθος, σεβασμό, αγωνιστικότητα, αυτοπειθαρχία και εργατικότητα, τα οποία στέκονται μακριά από την οκνηρία, τις εξαρτήσεις και το ρατσισμό.

Πηγή: patrastimes.gr