Υπάρχουν γυναίκες που τον λατρεύουν! Ο Ρώσος πρόεδρος,Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι ο πιο ωραίος και ελκυστικός άντρας της Ρωσίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση την οποία πραγματοποίησε το Superjob.ru.

Τα ποσοστά έδειξαν ότι το 18% των ανδρών και το 17% των γυναικών που ρωτήθηκαν υπέδειξαν τον Ρώσο πρόεδρο ως τον πιο ωραίο άνδρα της χώρας, παρά τα 68 του χρόνια και τη μακρά του παραμονή στην εξουσία.

«Οι Ρώσοι εξακολουθούν να θεωρούν τον Βλαντιμίρ Πούτιν τον πιο ελκυστικό διάσημο άνδρα στη χώρα» ανέφερε το Superjob.ru, παρά την πτώση 1% σε σχέση με πέρυσι.

Στο πλαίσιο της δημοσκόπησης ερωτήθηκαν 1.000 άντρες και 1.000 γυναίκες σε πάνω από 300 ρωσικές πόλεις.

Ο Ρώσος πρόεδρος δεν παραλείπει να δίνει «τροφή» στις θαυμάστριές του, τον Τύπο και τις «κακές γλώσσες» καθώς – ουκ ολίγες φορές – ο φωτογραφικός φακός τον έχει απαθανατίσει ημίγυμνο σε διακοπές, είτε να ψαρεύει είτε να κάνει ιππασία.

Το κορμί του είναι μυώδες και γυμνασμένο, με το γυναικείο κοινό να τον αποθεώνει, σε συνδυασμό, ίσως, και με την δυναμική του προσωπικότητα και ισχυρή θέση.

Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν 2.000 Ρώσοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, η δημοσκόπηση διεξήχθη την περίοδο 22- 23 Μαρτίου 2021.

Διάσημος στο να επιδεικνύει τα επιτεύγματά του, επισκέπτεται συχνά τη Σιβηρία για ψάρεμα και ηλιοθεραπεία και ποζάρει σαν «παγώνι» στον φωτογραφικό φακό.

Η Tuva είναι ένας προορισμός που δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, ωστόσο, ο κύριος Πούτιν επιλέγει συχνά πυκνά να εξερευνεί.

Η ορεινή περιοχή στην νότιο Σιβηρία διαθέτει μεγάλες λίμνες οι οποίες προσφέρονται για ψάρεμα. Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα το 2017 απαθανατίζεται με τα σύνεργα ψαρέματος, μέσα στο νερό να κυνηγά τη λεία του, ή επάνω σε σκάφος να δείχνει περιχαρής την ψαριά της ημέρας. Φωτογραφία «ντοκουμέντο» το καρέ που δείχνει τον 64χρονο να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία του χωρίς μπλουζάκι. Σε άλλο στιγμιότυπο ποζάρει με έπαρση δίπλα σε μια τεράστια πέστροφα.

Ο ξένος Τύπος περιγράφει ότι ο Ρώσος Πρόεδρος με τις περιπετειώδεις διακοπές του αποδεικνύει ότι είναι ακόμη υγιής, δυνατός, και γεμάτος ενέργεια.

Σε άλλα φωτογραφικά στιγμιότυπα τον βλέπουμε να φορά στολή κατάδυσης και να εξερευνεί τον βυθό, να πρετοιμάζει το ψαροντούφεκό του, να κολυμπά με δύναμη, να πιλοτάρει, επιβλέποντας την περιοχή. Ο Πούτιν που όλοι ξέρουμε!

Πηγή: patrastimes.gr