Την πρωτεύουσα της Αχαΐας επισκέπτεται σήμερα στις 9.00 το πρωί ο υφυπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, σε μία προσπάθεια διαχείρισης των αντιδράσεων που προκάλεσε η αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης ,να μην ισχύσει το άνοιγμα του λιανεμπορίου για την περιφερειακή ενότητα της Αχαΐας.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών θα μεταβεί το πρωί της Κυριακής στο δημαρχιακό μέγαρο της Πάτρας, όπου θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη. Επόμενος σταθμός του θα είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας, για να θα έχει συνάντηση με αντιπροσώπους από τον εμπορικό σύλλογο, το Επιμελητήριο και τον ΣΚΕΑΝΑ. Η κατάσταση στην Αχαϊκή πρωτεύουσα είναι πλέον τεταμένη με τον εμπορικό κόσμο να προσανατολίζεται σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Στους δρόμους οι έμποροι της Πάτρας

Οι έμποροι και επαγγελματοβιοτέχνες της Πάτρας και της Αχαΐας, επιφυλάσσουν “θερμή” υποδοχή στον υφυπουργό εσωτερικών και από τις 9.00 το πρωϊ σήμερα θα βρίσκονται με απόφαση και του Δ.Σ. στον Εμπορικό Σύλλογο συγκεντρωμένοι  στο δημαρχείο και στη συνέχεια θα μετακινηθούν με πορεία στο επιμελητήριο Αχαϊας στη Ρήγα Φεραίου.

Αν η κυβέρνηση δεν ανακαλέσει την απόφαση για κλειστά μαγαζιά στην Αχαΐα την Δευτέρα το πρωί είναι αποφασισμένοι να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους  χωρίς προσωπικό και να εξυπηρετούν πελάτες .

Πηγή: patrastimes.gr