Σε μία εντυπωσιακή αντίφαση οδήγησε τον Κυριάκο Βελόπουλο μία χιουμοριστική ερώτηση του Διονύση Χατζηδάκη κατά την προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης από το βήμα της Βουλής κατηγόρησε την κυβέρνηση πως κάνει τεστ σε… ασυμπτωματικούς, κάτι που θεωρεί λάθος πολιτική.

Όπως γράφει η Καθημερινή κατεβαίνοντας από το βήμα, μουρμούρισε σε κάποια στιγμή πως νιώθει πολύ ζεστός, κάτι που το άκουσε ο παρακαθήμενος Διονύσης Χατζηδάκης και αστειεύθηκε: «Μήπως έχεις κορωνοϊό;» τον ρώτησε. «Οχι» απάντησε ο Βελόπουλος «έχω κάνει τεστ και είναι αρνητικό». Συνεπώς τα τεστ στους ασυμπτωματικούς είναι κακά, αλλά όχι για τον εαυτό μας.

Πάντως, ο φακός έπιασε τον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης να σνομπάρει τις μάσκες. Συγκεκριμένα βγάζοντας τη μάσκα αφού τελείωσε την ομιλία του, την άφησε ανάποδα, με το εσωτερικό να ακουμπά στο έδρανο. Υπάλληλος της Βουλής έσπευσε να του πει εάν θέλει καινούργια καθαρή μάσκα, με τον Βελόπουλο να κάνει ένα μορφασμό μάλλον υποτιμητικό που έμοιαζε κάτι του στυλ «σιγά τώρα μην ασχολούμαι με τις μάσκες».

Πηγή: patrastimes.gr