Ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών αναμένεται να βρεθούν σήμερα το πρωί, οι 3 συλληφθέντες για τη διοργάνωση του κορωνοπάρτι το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή της Οβρυάς.

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες (που ανέβασαν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες) από όλα όσα έγιναν στην εξοχική κατοικία, με νεαρούς στοιβαγμένους στην κυριολεξία ο ένας πάνω στον άλλον έκαναν τον γύρω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας το κοινό αίσθημα.

Η αστυνομία από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε έρευνα για να εντοπίσει τους 3 που έχουν συλληφθεί και κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών, εστιάζοντας στην γύρω περιοχή, όπου εντόπισαν άδεια μπουκάλια από ποτά και εμφανή σημάδια ότι στο σημείο είχε πραγματοποιηθεί το πάρτι.

Ο κ. Αναστάσιος Κοιτίδης, δικηγόρος των 2 από τους 3 συλληφθέντες, δήλωσε ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς και αναμένει να πάρει στα χέρια του τη σχηματισθείσα δικογραφία.

“Ακόμη δεν έχουμε λάβει γνώση της δικογραφίας. Γνωρίζουμε ότι κατηγορούνται για παράβαση της ΚΥΑ που επιβάλλει τα μέτρα ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού. Ο βαθμός συμμετοχής καθενός από τους συλληφθέντες θα ξεκαθαριστεί στην ακροαματική διαδικασία”, δήλωσε ο κ. Τάκης Παπαδόπουλος, δικηγόρος του τρίτου συλλειφθέντα.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η νομοθεσία, οι 3 συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει αν θα παραπεμφθούν απευθείας στο αυτόφωρο ή αν θα τους δώσει τριήμερη προθεσμία. Ακόμη ανοικτό είναι το ενδεχόμενο η υπόθεση να παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο.

Πηγή: patrastimes.gr