Οι δύο από τους τρείς συλληφθέντες για το κορονοπάρτι που είχε γίνει πριν από λίγες ημέρες σε αποθήκη στην Οβρυά, είναι οι διοργανωτές και του καρναβαλικού κορονοπάρτι σε ημιτελές κτίσμα στην περιοχή του Μιντιλογλίου στο οποίο έκανε έφοδο τα ξημερώματα της Κυριακής η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για τον γιό του ιδιοκτήτη της αποθήκης που έγινε το πάρτι στην Οβρυά και ένα ακόμα άτομο που επίσης είχαν συλληφθεί.

Ο ένας από τους δύο συλλήφθη εκ νέου τα ξημερώματα ενώ ο δεύτερος κατόρθωσε να διαφύγει και τον αναζητεί η αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πως «σκάναρε» η ΕΛ.ΑΣ. το χώρο

Οι αστυνομικοί είχαν δύο ημέρες  πριν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες για το πάρτι στην Οβρυά κάτι «σκάρωναν». Μάλιστα είχαν τεθεί στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ελέγχεται κάθε τους κίνηση.

Μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στήθηκε επιχείρηση με τις αστυνομικές δυνάμεις να φτάνουν στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου του Μιντιλογλίου , όπου με αστραπιαίες κινήσεις εγκλώβισαν την συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που διασκέδαζαν στο ημιτελές κτίριο

Πηγή: patrastimes.gr