Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια ανήλικη στα χέρια ενός οικογενειακού «φίλου» το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν εκείνος προσπάθησε να την αποπλανήσει μέσα στο σπίτι του στη Λαμία! Η 15χρονη κατάφερε να αποφύγει τις αρρωστημένες ορέξεις του 54χρονου φίλου της οικογένειάς της και έφυγε τρέχοντας, όταν οι ανήθικες προτάσεις άρχισαν να γίνονται πράξεις.

Η ανήλικη μαθήτρια αναστατώθηκε από τις προθέσεις του 54χρονου που άρχισε να της κάνει ανήθικες προτάσεις μιλώντας της με άσεμνες εκφράσεις και στη συνέχεια προχώρησε σε χειρονομίες, ενώ μάλιστα κάποια στιγμή προσπάθησε να την αγγίξει στο στήθος. Τρομοκρατημένη η κοπέλα έφυγε τρέχοντας από το σπίτι του και πήγε στο διαμέρισμά της, όπου εξιστόρησε στη μητέρα της την φρικτή εμπειρία της.

Μητέρα και κόρη πήγαν αμέσως στην Αστυνομία όπου κατήγγειλαν τον 54χρονο για σεξουαλική παρενόχληση. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας εντόπισαν τον 54χρονο, τον συνέλαβαν και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας του άσκησε την σχετική δίωξη και έδωσε προφορική εντολή με την οποία αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα.

Πηγή: patrastimes.gr