Αποτελέσματα Κλήρωσης Φορολοταρίας Αυγούστου 2024

Αποτελέσματα Κλήρωσης Φορολοταρίας Αυγούστου 2024

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) πραγματοποίησε σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου 2024, τη διαδικασία της κλήρωσης για τη φορολοταρία των συναλλαγών του Αυγούστου 2024. Οι συμμετοχές περιλαμβάνουν αυτόματα όλους τους φορολογούμενους με ΑΦΜ που είναι άνω των 18 ετών και έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία συναλλαγή μέσω κάρτας ή ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, καθώς και έχουν υποβάλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος για το πιο πρόσφατο φορολογικό έτος.

Στην κλήρωση κερδίζουν συνολικά 556 φορολογούμενοι με τα εξής ποσά: 1 τυχερός κερδίζει 50.000 ευρώ, 5 τυχεροί κερδίζουν από 20.000 ευρώ ο καθένας, 50 τυχεροί κερδίζουν από 5.000 ευρώ ο καθένας, και 500 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας.

Εάν κάποιος κληρωθεί και δεν έχει δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, έχει προθεσμία τριών μηνών από την ημέρα της κλήρωσης για να τον δηλώσει στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet, προκειμένου να λάβει το χρηματικό έπαθλο.

Υπενθυμίζεται ότι ετησίως διεξάγονται έως 12 κληρώσεις σε μηνιαία βάση, καθώς και μία κλήρωση στο τέλος του έτους. Οι συμμετοχές μπορούν να είναι διαθέσιμες και μέσω της σχετικής εφαρμογής της ΑΑΔΕ, όπου οι φορολογούμενοι μπορούν να ελέγξουν αν κέρδισαν.

Πηγή: naftemporiki.gr