Η νέα ψηφιακή εφαρμογή myTEKA προσφέρει πλήρη έλεγχο στους ασφαλισμένους του ΤΕΚΑ

Η νέα ψηφιακή εφαρμογή myTEKA προσφέρει πλήρη έλεγχο στους ασφαλισμένους του ΤΕΚΑ

Οι ασφαλισμένοι στο Ταμείο Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης (ΤΕΚΑ) έχουν πλέον στη διάθεσή τους την καινοτόμο εφαρμογή myTEKA. Πρόκειται για ένα ψηφιακό εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τον ατομικό τους λογαριασμό, χρησιμοποιώντας το κινητό ή το tablet τους.

Με το myTEKA, οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτούν άμεση πρόσβαση στον λογαριασμό τους και να βρίσκουν εύκολα αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις εισφορές που έχουν καταβάλει οι ίδιοι και οι εργοδότες τους, καθώς και το ιστορικό και τις κινήσεις του λογαριασμού τους. Επίσης, η εφαρμογή παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις αποδόσεις των επενδύσεων και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΕΚΑ, Κίμων Βολίκας, δήλωσε: «Με την εφαρμογή myTEKA γίνεται ένα ακόμα σημαντικό βήμα, με στόχο τη διαφανή και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. Δέσμευσή μας είναι να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο, ψηφιακό οργανισμό που λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια».

Η εφαρμογή myTEKA είναι διαθέσιμη στο Google Play Store και στο App Store. Οι ασφαλισμένοι χρειάζονται διπλή ταυτοποίηση με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet και τον ΑΜΚΑ για να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό τους.

Στο ΤΕΚΑ, οι εισφορές που καταβάλει ο ασφαλισμένος και ο εργοδότης του συγκεντρώνονται στον ατομικό του «κουμπαρά», χρηματοδοτώντας αποκλειστικά την επικουρική του σύνταξη. Μέσω της εφαρμογής, οι ασφαλισμένοι μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο πού επενδύονται οι εισφορές τους.

Πηγή: naftemporiki.gr