Το Εργοστάσιο Τέχνης στην Ακτή Δυμαίων, που από σήμερα (Παρασκευή) στις 9.30 το βράδυ, θα μετονομαστεί σε εργοστάσιο Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος»,  είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την πρώτη εκδήλωση, του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας για το 2020, που είναι η συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο πατρινό συνθέτη .

Στο πλαίσιο της ασφαλούς πρόσβασης και παρακολούθησης  της εκδήλωσης, έχουν γίνει ειδικές διαγραμμίσεις .  Παράλληλα έχει προβλεφθεί η ασφαλής και με απόλυτη προτεραιότητα πρόσβαση στα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, ενώ έχει γίνει ειδική σήμανση και στις εξέδρες .

 Για τις ανάγκες της εκδήλωσης θα υπάρξει «μετάφραση» στη νοηματική γλώσσα.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα εισιτήρια της συναυλίας έχουν εξαντληθεί και για λόγους  ασφάλειας της δημόσιας υγείας δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να προσεγγίσει το χώρο της εκδήλωσης χωρίς εισιτήριο.

 Τα μέτρα τα οποία θα πρέπει να λαμβάνουν και να τηρούν όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την συναυλία – αφιέρωμα στον πατρινό συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο, είναι τα εξής

  • Ώρα έναρξης εισόδου στον χώρο της συναυλίας 20.00
  • Η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτησή του στην θέση του καθώς και κατά την έξοδό του από τον χώρο είναι υποχρεωτική.

 Όποιος θεατής δεν έχει μάσκα θα μπορεί να προμηθευτεί από την είσοδο, όπου και θα διατίθεται προς χρήση αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα

 Κατά την είσοδο και έξοδο των θεατών πρέπει να τηρούνται ουρές με υποχρεωτική απόσταση 1,5 μέτρου ανά άτομο

 Έχει ληφθεί ειδική μέριμνα ως προς την ροή του κοινού κατά την είσοδο και έξοδό του στο χώρο της εκδήλωσης

 Επίσης δεν θα υπάρχει διάλειμμα για να μην δημιουργείται συνωστισμός

 Οι θεατές παρακαλούνται να απορρίπτουν τα προστατευτικά είδη μίας χρήσεως στους κάδους που είναι τοποθετημένοι στο χώρο.

 

 

  • Συστήνεται κάθε θεατής να φορά μη ιατρική μάσκα καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης καθώς και η χρήση αντισηπτικού αλκοολούχου διαλύματος. 

Πηγή: patrastimes.gr