Ο θυμόσοφος λαός με τις παροιμίες του χαρακτηρίζει πράξεις. Ο Πολιτιστικός Οργανισμός αντί να απαντήσει στα ερωτήματα της παράταξής μας για την απευθείας ανάθεση ενοικίασης καρεκλών σε εταιρεία της Αμαλιάδας με 10.500€, ρωτά αν μας ενοχλούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις. Έντεχνα δε προσπαθεί να μας συνδέσει και με άλλη παράταξη της αντιπολίτευσης.

Αυτοδιαψεύδεται όμως γιατί στην ανακοίνωση αναφέρει ότι η απόφαση για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις ήταν ΟΜΟΦΩΝΗ επομένως συμβάλλουμε και θέλουμε πολιτιστικά γεγονότα και δρώμενα για την πόλη μας. Η ερώτησή μας είναι γιατί δεν αγοράζουν καρέκλες που θα χρησιμοποιεί ο δήμος για τις εκδηλώσεις του αλλά κατασπαταλούν τα χρήματα των πατρινών με απευθείας αναθέσεις και μάλιστα σε επαγγελματίες εκτός πόλης; Με τα χρήματα αυτά θα αγόραζε ο Δήμος Πατρέων 500 καρέκλες καλόγουστες του σκηνοθέτη και δεν θα χρησιμοποιούσε τις πλαστικές που χρησιμοποιούν στα πανηγύρια. Γιατί δεν προτίμησαν πατρινούς επαγγελματίες και τα προμηθεύτηκαν από την Αμαλιάδα; Σπαταλούν 31000€ στην Έδεσσα, την άλλη 10.500 στην Αμαλιάδα σε απευθείας αναθέσεις δημιουργούν ερωτηματικά και εύλογες απορίες…

Ας απαντήσει ο κ. Πελετίδης και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού. Επειδή έντεχνα προσπαθεί να συνδέσει την παράταξή μας με άλλες παρατάξεις τους λέμε ότι έχουν χάσει προ πολλού το ηθικό πλεονέκτημα, το ηθικό μετρό αφήνουμε να το κρατά ο λαός της Πάτρας αυτός είναι ο τελικός κριτής.

Πηγή: patrastimes.gr