Απογοητευμένη είναι η χήρα του Λάρι Κινγκ με το γεγονός ότι ο θρυλικός δημοσιογράφος, ο οποίος άφησε μια χειρόγραφη τροπολογία στη διαθήκη του, που την απέκλειε από οποιαδήποτε κληρονομιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάρι Κινγκ πρόσθεσε το επίμαχο αυτό σημείο στην διαθήκη του στις 17 Οκτωβρίου 2019, ζητώντας την ισότιμη κατανομή της περιουσίας του ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων στα πέντε παιδιά του σε περίπτωση θανάτου του, αποκλείοντας έτσι την τελευταία σύζυγό του.

Έτοιμη να «παλέψει» για να κερδίσει μέρος της περιουσίας του

Η επικαιροποιημένη διαθήκη του είχε γραφτεί δύο μήνες μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου από την έβδομη σύζυγό του, Σον, η οποία είπε ότι θα πάει τώρα στο δικαστήριο για να «παλέψει» για το μερίδιό της, καθώς ισχυρίζεται ότι ο Λάρι Κινγκ μπορεί να πιέστηκε από κάποιον για την αλλαγή αυτή.

Η 61χρονη χήρα ισχυρίζεται ότι είχαν ένα «στεγανό οικογενειακό σχέδιο για την περιουσία τους» και το έφτιαξαν μαζί «ως ζευγάρι» το 2015. «Εξακολουθεί να υπάρχει και θα προχωρήσω σε κάθε νόμιμη κίνηση. Τελεία» δήλωσε στο Page Six.

Γιατί ήταν προβληματικό το ζήτημα της κληρονομιάς του Λάρι Κινγκ

Το ζήτημα της κληρονομιάς του Λάρι Κινγκ ήταν ήδη προβληματικό πριν η Σον απειλήσει με νομική δράση. Ο θρυλικός δημοσιογράφος είχε πει στην τροπολογία του ότι επιθυμούσε τα χρήματα να μοιραστούν ομοιόμορφα μεταξύ των πέντε παιδιών του: Άντι, Τσάια, Λάρι τζούνιορ, Κάνον και Τσανς. Ωστόσο, ο Άντι και η Τσάια πέθαναν και οι δύο μέσα σε διάστημα 23 ημερών ο ένας από τον άλλον το 2020.

Και έγινε ακόμη πιο περίπλοκο επειδή το διαζύγιό του με την Σον δεν είχε ακόμη οριστικοποιηθεί κατά τον θάνατό του τον περασμένο μήνα. Το ζευγάρι – που ήταν παντρεμένο για 22 χρόνια, ο μεγαλύτερος από τους 8 γάμους του Λάρι Κινγκ – υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο του 2019, αλλά δεν είχε ακόμη διευθετηθεί στο δικαστήριο.

Η Σον ισχυρίστηκε στο Page Six πως είχε έρθει ξανά κοντά στον πρώην σύζυγό της, παρά την φημολογούμενη αποξένωση όταν υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου και μιλούσαν μεταξύ τους κάθε μέρα. «Με βάση το χρονοδιάγραμμα, δεν έχει νόημα» είπε για την υποτιθέμενη αποξένωση και συμφιλίωσή τους. «Με πονά» απάντησε όταν ρωτήθηκε γιατί μπορεί να τροποποίησε τη διαθήκη του. Και πρόσθεσε πως οι Τσανς και Κάνον – οι γιοι της με τον Λάρι Κινγκ, επίσης σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν ότι δεν είχε συμπεριληφθεί στην κληρονομιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάρι Κινγκ πέθανε από σηψαιμία στις 23 Ιανουαρίου σε ηλικία 87 ετών στο Λος Άντζελες, αφού πρώτα νίκησε τον κορωνοϊό. Η προχωρημένη ηλικία του καθώς και η κακή κατάσταση της υγείας του τον έθεσαν σε αυξημένο κίνδυνο. Είχε επίσης, υποστεί πολλά προβλήματα στο παρελθόν, όπως καρδιακή προσβολή, καρκίνο του προστάτη και του πνεύμονα, εγκεφαλικό επεισόδιο και διαβήτη τύπου 2. Το περασμένο Σάββατο επιβεβαιώθηκε η αιτία του θανάτου του ως σηψαιμία, η οποία πιθανότατα προκλήθηκε από βακτηριακή λοίμωξη.

Πηγή: patrastimes.gr