Η Kylie Jenner έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και δεν το κρύβει. Η διάσημη επιχειρηματίας προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσφέρει τα καλύτερα στην Stormi και δεν της χαλάει χατίρι. Τα δώρα που της κάνει σίγουρα αξίζουν μια περιουσία και παράδειγμα αποτελεί το pony που της αγόρασε από την Ολλανδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η Kylie Jenner αγόρασε στην κόρη της ένα pony που ακούει στο όνομα “Frozen” και το κόστος του οποίου ανέρχεται στα διακόσιες χιλιάδες δολάρια. Με βάση το ρεπορτάζ, η ιδρύτρια της εταιρείας Kylie Cosmetics αγόρασε το pony από τον εκτροφέα Stal Wilten, ο οποίος της το έστειλε από την Ολλανδία στο Λος Αντζελες. Μάλιστα, το κόστος της μεταφοράς του μέχρι εκεί εκτιμάται ότι ήταν από επτά έως δέκα χιλιάδες δολάρια!

Ο Stal Wilten επιβεβαίωσε πως ο “Frozen” έφτασε στο Λος Αντζελες μέσα από ένα post που έκανε στο Instagram την περασμένη Πέμπτη.

«Η #ThrowbackThursday πηγαίνει στο πιο διάσημο pony από όλα, τον Frozen. Ενημερωθήκαμε ότι έφτασε στο LA και πως μένει με ένα γλυκό μικρό κορίτσι που το λένε Stormi. Η @ kyliejenner φρόντισε ώστε η κόρη της να έχει το πιο πολύτιμο pony.» έγραψε χαρακτηριστικά ο εκτροφέας στη λεζάντα της φωτογραφίας, ωστόσο αργότερα έβγαλε τα ονόματά τους από αυτήν.

screen-15.46.06[28.07.2020]
marieclaire.gr

Πηγή: patrastimes.gr