Με αφορμή την εξωφρενική ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων για την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» και την κριτική την οποία ασκήσαμε δικαίως στον κ. Πελετίδη για την συμμετοχή του ιδίου και της Δημοτικής Αρχής σε εκδηλώσεις ανευθυνότητας που συμβάλλουν στην έξαρση του Covid-19 στην περιοχή μας, έχουμε να κάνουμε τις εξής επισημάνσεις:

Πρώτον, η θέση μας για την αναβολή των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού είχε εκφραστεί και μάλιστα με έμφαση, από την πρώτη κιόλας στιγμή και με υπεύθυνο και σοβαρό τρόπο. Μάλιστα, ευτυχώς εισακούστηκε και η προτροπή μας προς τον κ. Δήμαρχο και απετράπη η εκδήλωση για τα Κούλουμα στην Πλαζ.

Δεύτερον, η Οκτωβριανή Επανάσταση έγινε το 1917 και σήμερα έχουμε 2020. Μια ζωή, λοιπόν, το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό, το οποίο γευόμαστε από τους ίδιους ανθρώπους για 10ετίες. Από το 1974 και έπειτα ακούμε συνεχώς το ίδιο ποίημα από τους εκφραστές της Μαρξιστικής/Λενινιστικής ιδεολογίας, η οποία έχει ξεπεραστεί από το 1990, ακόμη και στις χώρες που επικρατούσε με όχι Δημοκρατικό τρόπο. Δυστυχώς, η ατυχία που έχουμε σαν Πάτρα είναι ότι ορισμένοι εξακολουθούν να συνεχίζουν στο ίδιο θλιβερό και παρωχημένο διχαστικό μοτίβο.

Τέλος, όπως έχουμε τονίσει κατ΄ επανάληψη, η επίσημη ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Πατρέων επιβάλλεται να αφορούν ανακοινώσεις που έχουν σχέση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με τη δραστηριότητα της Δημοτικής Αρχής και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν χώρο ανάρτησης ανακοινώσεων με στίγμα ΚΚΕ.

Πηγή: patrastimes.gr