Αρχική Κοινωνία Παράνομο γηροκομείο στις Σέρρες – Oι αποκαλύψεις για τις άθλιες συνθήκες

Παράνομο γηροκομείο στις Σέρρες – Oι αποκαλύψεις για τις άθλιες συνθήκες

242
0

O φαρμακοποιός, Γιώργος Τάτσιος περιγράφει πώς αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει με το γηροκομείο στις Σέρρες. Το γηροκομείο αποδείχθηκε ότι είναι παράνομο.

 Όπως είπε χαρακτηριστικά «στις 30 Αυγούστου αντιλήφθηκα για πρώτη φορά το γεγονός αλλά χωρίς να μπορώ να διαπιστώσω την κατάσταση ότι δηλαδη. λειτουργεί ένα παράνομο γηροκομείο. Ήρθε ένας κύριος στο φαρμακείο και μου ζήτησε τους κωδικούς του ίντερνετ. Τον ρώτησα ποιος είναι και τι θέλει και μου είπε ότι έφερε στον ξενώνα τους γονείς και τους θείους του για να μείνουν όλοι μαζί. Ήταν ένας ξενώνας που δεν λειτουργούσε εδώ και χρόνια, είχε κλείσει λόγω της οικονομικής κρίσης. Πέρασε ο καιρός και μπροστά από τον χώρο είχαν βάλει μια καλαμωτή για να μην υπάρχει οπτική επαφή. Δεν βλέπαμε κανέναν να βγαίνει από τον ξενώνα, ούτε καν στα μπαλκόνια τόσο που λέγαμε ότι μάλλον τελικά δεν ήρθε κανείς».
Συνεχίζοντας την περιγραφή του ο φαρμακοποιός είπε ότι «ένα πρωινό, πηγαίνοντας στη δουλειά μου, είδα έξω από το κρεοπωλείο, το οποίο δεν ήταν ανοιχτό μια ηλικιωμένη, 80χρονη που φορούσε το νυχτικό της και μάλιστα κάτω από το νυχτικό δεξιά είχε ένα ξύλο, μια τάβλα από το κρεβάτι. Ήταν βρεγμένη μάλλον η γυναίκα και για να μην κρυώνει είχε βάλει το ξύλο για να μην ακουμπάει το νυχτικό πάνω της».

Πηγή: patrastimes.gr