Ανατροπή δεδομένων στο “παραπέντε” της απόλυσης των 36 εργατοτεχνιτών της ΕΒΟ Αιγίου για τους οποίους την τελυταία στιγμή αποφασίστηκε από την διοίκηση του εργοστασίου της ανανέωσης των συμβάσεών τους.

Αυτό προκύπτει από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο υφυπουργός εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Σε ανανέωση των συμβάσεων 36 εργαζόμενων προχώρησε η Διοίκηση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων Αιγίου. Οι εργαζόμενοι παραμένουν έως ότου τελειώσει ο νέος διαγωνισμός για την εταιρεία που θα παρέχει προσωπικό για 3 συν 1 έτη παρέχοντας συνολική λύση για την εύρυθμη λειτουργία του εργοστασίου και το εργασιακό μέλλον του προσωπικού.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, δήλωσε σχετικά:
«Η κυβέρνηση και η διοίκηση των ΕΑΣ έχουν συγκροτημένο σχέδιο και βούληση να θέσουν σε αναπτυξιακή τροχιά την αμυντική βιομηχανία της χώρας και να αντιμετωπίσουν χρόνιες παθογένειες. Ειδικά για τα ΕΑΣ Αιγίου αποφασίστηκε μια δίκαιη λύση. Λύση που εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του εργοστασίου και εγγυάται την εργασιακή ασφάλεια του προσωπικού».

Πηγή: patrastimes.gr