Δεν έχει τέλος η εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοιού στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας”, καθώς σήμερα έχουμε ακόμη 5 νέα κρούσματα αυτή την φορά σε ασθενείς της κλινικής, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόλις χθες εντοπίστηκαν θετικές στον ιό και 5 νοσηλεύτριες της εν λόγω κλινικής.

Η διασπορά του κορωνοϊού στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους εργαζόμενους, που ζητούν την άμεση λήψη μέτρων για την προστασία τους, αλλά και συναγερμό στη διοίκηση του νοσηλευτηρίου που προχωρά, σύμφωνα με πληροφορίες, σε διενέργεια 2.000 τεστ σε προσωπικό, ασθενείς και συνοδούς για να διαπιστωθεί σε τι επίπεδο βρίσκεται η διασπορά του ιού.

Σε ανακοίνωση του χθες το σωματείο εργαζομένων ο “Ιπποκράτης”, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως “Μετά τα ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ αποδείχθηκε δυστυχώς πόσο μεγάλο δίκαιο είχαμε όταν λεγαμε να κλείσει η κλινική και να μεταφερθούν όλα τα περιστατικά στα ύποπτα covid, να γίνει απολύμανση και τεστ σε όλους…… 5 νέα κρούσματα ΑΣΘΕΝΩΝ και επίσημη διαβεβαίωση των 5 Νοσηλευτριών μετά και τον μοριακό έλεγχο. ΑΝΙΚΑΝΗ ΠΛΕΟΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΕΣΤΕΙ την ΚΡΙΣΗ.”

Πηγή: patrastimes.gr