Σε “Σκωτσέζικο ντους” παραπέμπει η εικόνα των νοσηλειών ασθενών με κορονοϊό τόσο στις κλινικές covid-19 όσο και στις μονάδες ΜΕΘ στο νοσοκομείου του Ρίου και το Νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας”.

Παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων που καταγράφεται στην Αχαϊα  και την υπόλοιπη Δυτική ελλάδα παραμένει πλέον καθημερινά σταθερά διψήφιος, η κατάσταση ως προς τις νοσηλείες και τις εισαγωγές νέων ασθενών προς νοσηλεία προβληματίζει.

Αποκαλυπτικό της εικόνας που υπάρχει είναι το γεγονός, ότι στο οσοκομείο του Ρίου νοσηλεύονται 60 ασθενείς στις κλινικές covid , 4 παιδιά στην παιδιατρική κλινική και 25 άτομα στις ΜΕΘ covid του νοσοκομείου.

Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στο νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” όπου στις κλινικές covid νοσηλεύονται 54 ασθενείς ενώ στη ΜΕΘ βρίσκονται 10 ασθενείς.

Αυτά τόνισε μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου . “Πράσινο, Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο” στον max fm ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης, προσθέτοντας πως μέχρι στιγμής συνολικά στην περιοχή έχουν εμβολιαστεί περισσότερα απο 50.000 άτομα ενώ απο την επόμενη εβδομάδα θα λειτουργήσουν νέες εμβολιαστικές γραμμές καθώς θα μπουν στο πρόγραμμα και εμβολιασμοί πολιτών με το johnson & johonson

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΚΑΡΒΕΛΗ


Πηγή: patrastimes.gr