«Τρίτωσε» το κακό για την εδώ και 2 μήνες έντονη διαμάχη μεταξύ ανθρώπων της νύχτας στην Πάτρα. Το τελευταίο επεισόδιο συνέβη την Κυριακή σε γνωστό κατάστημα εστίασης στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Πρόσωπο με εμπλοκή στην υπόθεση των «κυκλωμάτων της νύχτας» τα ‘κανε… λίμπα στο κατάστημα, στην προσπάθειά του να εντοπίσει άνδρα με τον οποίον είχε διαπληκτιστεί… άλλες δύο φορές.

Ο καταστηματάρχης έντρομος ειδοποίησε την Αστυνομία και ο γνωστός Πατρινός συνελήφθη και προσήχθη στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα. Μάλιστα πριν του περάσουν χειροπέδες είχε επιτεθεί και σε αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”, όλα ξεκίνησαν στη διασταύρωση των οδών Γούναρη και Κανακάρη. Δύο ομάδες της νύχτας διαπληκτίστηκαν και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών απείλησαν πως… θα έβγαιναν τα «ούζι» μην υπολογίζοντας καν ότι η περιοχή είναι πολυσύχναστη.

Εκείνο το απόγευμα ευτυχώς υπήρξε παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και το επεισόδιο σταμάτησε. Λέγεται μάλιστα πως μεσολάβησε κοινός γνωστός για να «χωρίσει» τους «φουσκωτούς»! Ομως η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη.

Αναπτύχθηκε «βεντέτα» και ένας εκ των συμμετεχόντων στο πρώτο επεισόδιο, που έχει τη φήμη του θαρραλέου, χτύπησε τον αδελφό του «αντιπάλου του» και μάλιστα αρκετά σοβαρά. Και τότε έγινε το δεύτερο επεισόδιο και μάλιστα στο ίδιο κατάστημα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Εκεί εμφανίστηκαν δύο αδέλφια, που θεωρούνται από τους πιο «σκληρούς» στην πόλη, και προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον άνδρα για τον οποίον είχαν πληροφορίες πως εμφανιζόταν στο συγκεκριμένο κατάστημα. Εκείνη την ημέρα όμως δεν βρισκόταν εκεί. Προκλήθηκε επεισόδιο και υπήρξε αναστάτωση στο κατάστημα.

Προχθές όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν γρήγορα και ήταν πιο… σοβαρά! Γι’ αυτό και εκλήθη η Αστυνομία. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο «μπράβος» συνοδευόταν και από έναν ακόμη νεαρό. Μπήκε μέσα στο κατάστημα και άρχισε να φωνάζει ζητώντας επίμονα τον άνδρα με τον οποίον… είχε προηγούμενα! Ενας πελάτης σηκώθηκε να του κάνει παρατήρηση και τότε ο «φουσκωτός» άρπαξε μία καρέκλα, τη σήκωσε και τον απείλησε. Λίγο αργότερα έφθασαν οι αστυνομικοί, κατάφεραν να τον πετάξουν στο έδαφος και να του βάλουν χειροπέδες. Οπως δείχνουν τα πράγματα η «βεντέτα» που έχει ξεκινήσει δεν θα σταματήσει. Ας ελπίσουμε να μην δούμε χειρότερες καταστάσεις…

Πηγή: patrastimes.gr