Σε ταλαιπωρία για γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς , εξελίχθηκε σε πολλές περιπτώσεις η επιστροφή των μαθητών Δημοτικών – νηπιαγωγείων και  Γυμνασίων της Πάτρας και της υπόλοιπης Αχαϊας στα θρανία.

Το “κρέμασμα” τη πλατφόρμας το απόγευμα της Κυριακής, στην οποία έπρεπε να αναρτηθεί το αποτέλεσμα των self test που είχαν πραγματοποιηθεί απο μαθητές και εκπαιδευτικούς, προκάλεσε σωρεία προβλημάτων και στην περιοχή , καθώς σήμερα το πρωϊ σε πολλά σχολεία εμφανίστηκαν γονείς να συνοδεύουν μαθητές και να υπογράφουν υπέυθυνη δήλωση πραγματοποίησης self test με αρνητική διάγνωση.

Στα περίεργα και πέρα απο κάθε λογική, η καταγραφή περιπτώεων εμφάνισης σε σχολεία της Πάτρας μαθητών δημοτικών και γυμνασίων οι οποίοι προσκόμισαν – λόγω αδυναμία εισόδου στην πλατφόρμα – το ίδιο το self test και να το δείχνουν στους εκπαιδευτικούς!!!

Ο γραμματέας του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Πάτρας Στ. Παλαρμά,ς σε δηλώσεις του στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου, “Πράσινο, Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο” πρόσθεσε επίσης, πως δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις, όπου γονείς έτρεχαν από τα χαράματα προκειμένου να προμηθευτούν self test και στη συνέχεια να βρούν τρόπο να δηλώσουν το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΠΑΛΑΡΜΑ ΕΔΩΠηγή: patrastimes.gr