Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πα΄τρων “Άγιος Ανδρέας’ με έγγραφό της προς τους επιστημονικά υπεύθυνους, προϊσταμένους τμημάτων, κλινικών και εργαστηρίων ιατρικής, νοσηλευτικής, διοικητικής και τεχνικής υπηρεσίας , προχωρά τη διαδικασία καταγραφής των ατόμων που υπηρετούν στο νοσηλευτικό ίδρυμα, τα οποία έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού ή έχουν αποκτήσει φυσική ανοσία.

Στο έγγραφο ζητείται η αναγραφη των απαιτούμενων στοιχείων, Η εξέλιξη αυτή φέρνει ένα βήμα πιο κοντά προς την αναστολή έργασίας όσους από τους εργαζόμενους, ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό έως την 1η Σεπτεμβρίου εξακολουθούν να είναι ανεμβολίαστοι

Από την πλευρά του το σωματείο εργαζομένων “Ιπποκράτης”, σε ανακοίνωη του ζητά την άμεση απόσυρση του εγγράφου, χαρακτηρίζοντάς το παράνομο και μέσο απειλής.

IMG-02f7bc28810fb796c4efc36e30d5613b-V_2

IMG-a8e38a890bdd36fb2d4e531f6f90f197-V_2

Σας κοινοποιούμε παρακάτω το ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ της Διοίκησης, που έχει να κάνει με την άσκηση πίεσης των ανεμβολίαστων Συναδέλφων μας, στα πλαίσια της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, Ένα έγγραφο που, πέρα από τίς παρανομίες που περιλαμβάνει, απειλεί ευθέως και τούς Συναδέλφους μας, αυτούς που κατέχουν θέσεις ευθύνης και όχι μόνον.

Απαντώντας λοιπόν σε αυτό το έγγραφο, που επιβεβαιώνει όλα όσα είχαμε πεί με την έκδοση του πρώτου σχετικού εγγράφου, όπου έτρεξε να δείξει τις εχθρικές πρός τούς Συναδέλφους μας προθέσεις του,  γνωρίζουμε σε όλους και κυρίως στην Διοίκηση που νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς,  ότι: 

  1. 1. Δεν έχει κανένα δικαίωμα αναστολής των ΑΔΕΙΩΝ, ούτε για τούς λόγους που επικαλείται, δεδομένου ότι αυτό δεν προβλέπεται από πουθενά.                           
  2. Δεν μπορεί κανένας προϊστάμενος να θέσει κανέναν εργαζόμενο εκτός προγράμματος χωρίς σχετική απόφαση του οργάνου που προΐσταται στόν χώρο μας.        

      Απέναντι λοιπόν και σ΄ αυτό το ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΑΠΑΝΤΑΜΕ με την ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ και στην οποία σαφώς  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ.         

      Καλούμε λοιπόν     ΟΛΟΥΣ τούς Συναδέλφους μας, να μην καταθέσει κανένας-κανένα πιστοποιητικό και σε κανέναν.                                                      

       Καλούμε παράλληλα την    Διοίκηση να πάρει πίσω αυτό το κατάπτυστο έγγραφό  της και να σταματήσει Αμέσως τις πιέσεις και τις απειλές πρός τούς Συναδέλφους μας,  σεβόμενη ώς οφείλει την  νομιμότατη  σχετική ΑΠΕΡΓΙΑ -ΑΠΟΧΗ του κλάδου μας. 

Πηγή: patrastimes.gr