Η 1η τοιχογραφία του 6ου Διεθνούς Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk 6, εμπνευσμένη από την επέτειο του 1821, είναι σχεδόν έτοιμη! Το πρώτο έργο της φετινής διοργάνωσης εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης «Mural 21», που πραγματοποιείται σε συνεργασία/συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και είναι αφιερωμένη στην επέτειο των 200ων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

2 (12) 1 (14)

Το πρόσωπο του Έλληνα ήρωα ξεκίνησε να αποκαλύπτεται και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η τοιχογραφία υλοποιείται στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Σαρανταπόρου και είναι δημιουργία του σύγχρονου Έλληνα εικαστικού καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Παπαμιχαλόπουλου.

Ποιος είναι λοιπόν ο έφιππος ήρωας του 1821, ο οποίος διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην οργάνωση και την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης στην περιοχή της Πελοποννήσου; Απομένουν λίγες ακόμα ημέρες για να απολαύσετε από κοντά την δημιουργία της τοιχογραφίας, να γνωρίσετε τον καλλιτέχνη και να αποκαλύψετε το πρόσωπο στην οποία είναι αφιερωμένη η τοιχογραφία!

Πηγή: patrastimes.gr