Ανεμβολιάστοι υγειονομικοί στα Νοσοκομεία “Αγιος Ανδρέας” και ΠΠΓΝΠ πήραν σήμερα τη “σκυτάλη” των πράξεων αναστολής από την εργασία τους μετά τις χθεσινές επιδόσεις σε Καραμανδάνειο, Αίγιο, Αγρίνιο και Πύργο.
Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης (σήμερα) από την 6η ΥΠΕ είχαν σταλεί και επιδοθεί δελτία αναστολής εργασίας σε 175 εργαζόμενους ενώ στο Νοσοκομείο του Ρίου ο αριθμός των πράξεων αναστολής ανερχόταν σε 320.
Σήμερα επίσης παραδόθηκαν οι πρώτες 8 αναστοιλές εργασίας σε εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας με τον τελικό αριθμό να εκτιμάται πως θα φτάσει του 38, γεγονός που θα προκαλέσει τεράστιο λειτουργικό πρόβλημα στις διακομιδές. Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ανάθεσης των δευτεροβάθμιων διακομιδών σε ιδιωτικές εταιρείες.
Υπενθυμίζεται πως ήδη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, έχουν βγεί σε αναστολή 25 υγειονομικοί ενω για 4 εκκρεμεί απόφαση της επιτροπής καθως βρίσκονται σε αναρρωτική άδεια.
Πηγή: patrastimes.gr