Το αδιαχώρητο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης εξω από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», από Πατρινούς που βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να παραλάβουν τα δωρεάν εισιτήρια που διαθέτει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων για τη  συναυλία της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» με την Γιώτα Νέγκα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας 3 Αυγούστου, στον Αρχαιολογικό Χώρο της Βούντενης.

Κόσμος στιβαγμένος έξω από τα εκδοτήρια του Θεάτρου, με ελάχιστους να φορούν μάσκα, με τα μέτρα αυτοπροστασίας για την αποτροπή μετάδοσης του covid – 19 να έχουν πάει «περίπατο».

Όπως καταγγέλλεται δεν υπήρχε καμία οργάνωση από πλευράς του Δήμου προκειμένου να υπάρξει οργανωμένη και ασφαλής προσέλευση των πολιτών στο εκδοτήριο, όπου ένας και μοναδικός υπάλληλος εξυπηρετούσε το κοινό.

Μάλιστα οι συγκεντρωμένοι προκειμένου να αποφευχθεί το «χάος», και να τηρηθεί η σειρά προτεραιότηταςάτρα, μπήκαν στη διαδικασία να δώσουν αριθμούς, σημειώνοντας τους ακόμα και στα χέρια τους.

Τη λύση έδωσαν άνδρες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. Στο σημείο αρχικά έσπευσαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ που επέβαλλαν την «τάξη» ζητώντας από τους πολίτες να κρατούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Πηγή: patrastimes.gr