Αντιμέτωπες με σοβαρά λειτουργικά προβλήματα θα βρεθούν το αμέσως επόμενες ημέρες και άλλες κλινικές του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, με τις επτά παραιτήσεις των τελευταίων εβδομάδων στο Ακτινολογικό – οι 4 πριν από λίγα εικοσιτετράωρα – να είναι απλά ο προάγγελος των δυσμενών εξελίξεων που ίσως οδηγήσουν ακόμα και σε αναστολές λειτουργίας τους.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο patrastimes.gr o αντιπρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων της Αχαΐα κ. Τζοχατσής, είναι θέμα χρόνου να υπάρξει πρόβλημα στη λειτουργία τόσο του Γυναικολογικού όσο και της χειρουργικής, καθώς μάχιμοι γιατροί, θα υποβάλουν τις παραιτήσεις τους , επιλέγοντας να βγουν πρόωρα στη σύνταξη, καθώς δεν αντέχουν άλλο τις συνθήκες πίεσης και το καθεστώς εργασίας που έχει διαμορφωθεί πλέον στο νοσοκομείο.

Στην ουσία είπε ο αντιπρόεδρος της ΕΙΝ,Α το δυναμικό των κλινικών δεν ανανεώνεται με αποτέλεσμα μάχιμοι γιατροί να επιλέγουν την πρόωρη αποχώρηση καθώς είναι αδύνατο να αντέξουν.

Το ακτινολογικό

Το μπαράζ παραιτήσεων στο ακτινολογικό οδήγησε σε λειτουργία του μόνο για τα επείγοντα περιστατικά ενώ τα τακτικά θα ‘εξυπηρετούνται» από άλλα νοσοκομεία της περιοχής!!!

Πηγή: patrastimes.gr