Η αντίστροφη μέτρηση για να “κουμπώσουν” κάμερες σε στολές αστυνομικών που υπηρετούν και στην αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας έχει αρχίσει καθώς απο σήμερα κάνουν για αρχή πρεμιέρα σε δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετούν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τα όσοα δήλωσε στην εκπομπή “Πράσινο, Κόκκινο σε Γαλάζιθο Φόντο” του Γιάννη Γεωργόπουλου στον max fm ο πρέδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Αχαϊας Χ. Τσίτσικας, “το μέτρο είναι καλοδεχούμενο καθώς πρόκειται για πρόταση την οποία είχε κα΄νει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

ο κ. Τσίτσικας πρόσθεσε επίσης, ότι σε πρώτο χρόνο και μετά την Αθήνα θα μπούν κάμερες σε στολές αντρών της ΕΛ.ΑΣ και στην Αχαϊα που υπηρετούν σε επιχειρησιακές ομάδες, όπως είναι η ΟΠΚΕ και οι ομάδες ΔΙΑΣ και στη συνέχεια όπου αυτό απαιτείται.

Ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων στην Αχαϊας σημείωσε, ότι με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται σε ικανοποιητικό βαθμό η καταγραφή περιστατικών βίας τόσο από ένστολους όσο και απο πολίτεςε σε βάρος των αστυνομικών, καθώς θα υπάρχει πλόεν και το αποδεικτικό υλικό.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΤΣΙΚΑ ΣΤΟΝ MAX FM


Πηγή: patrastimes.gr