Σε καταγγελία σύμφωνα με την οποία επιχειρηματίες της Πάτρας όχι μπόνο ζητούν από τους εργαζόενούς του να τους επιστρέψουν το δώρο, αλλά τους αναγκάζουν να πηγαίνουν στο atm συνοδεία “φουσκωτών” στους οποίους  παραδίδουν τα χρήματα  για να τα δώσουν στον εργοδότη τους, προχώρησε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου και μέλος της διοίκησης στην ΓΣΕΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου “Πράσινο, Κόκκινο σε γαλάζιο Φόντο” στον max fm.

Ο κύριος Καραγεωργόπουλος τόνισε, ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει περισσότερες από 30 καταγγελίες που αφορούν σε περιπτώσεις εργοδοτών στην Πάτρα και την υπόλοιπη Αχαΐα, που αναγκάζουν τους εργαζόμενους να τους επιστρέψουν το δώρο.

Αποκάλυψε επίσης, πως υπάρχουν περιπτώσεις, που επιχειρηματίες έχουν βάλει το δικό τους ibank και εισπράττουν τα χρήματα που δίνει το κράτος για εργαζόμενους τους, οι οποίοι είναι σε αναστολή εργασίας!!!

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΓΣΕΕ  επεσήμανε πως  οι εργαζόμενοι στην Πάτρα ζουν σε καθεστώς εργασιακού μεσαίωνα με τα φαινόμενα της εργοδοτικής αυθαιρεσίες να έχουν κορυφωθεί με αφορμή την καταβολή του δώρου.

Πηγή: patrastimes.gr