Μαθητές προσβλήθηκαν από κορωνοιό σε 5 τμήματα όλων των τάξεων του 12ου Γυμνασίου της Πάτρας, οι μαθητές των οποίων ενημερώθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης, με μέιλ, ότι τα τμήματα Α5, Β1, Β2, Β4, Γ4 του σχολικού συγκροτήματος, αναστέλλουν την λειτουργία τους μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου.

Την Παρασκευή σύμφωνα με την μονομερή ενημέρωση του σχολείου, θα δοθούν οδηγίες για την εξ΄αποστάσεως διδασκαλία, μέχρι να ξανανοίξουν τα 5 τμήματα.

Ωστόσο επικρατεί αναστάτωση στο σύνολο των γονέων των μαθητών του 12ου Γυμνασίου της Πάτρας, καθώς η διεύθυνση του σχολείου δεν τους ενημέρωσε όλους για τα νέα δεδομένα, ώστε να γνωρίζουν τι συμβαίνει, αλλά το έμαθαν από τους γονείς των 5 τμημάτων που έκλεισαν.

Οι υπόλοιποι μαθητές θα πρέπει το πρωί της Παρασκευής να προσέλθουν κανονικά για μάθημα, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση και για το αν θα γίνει απολύμανση του συνόλου του σχολικού συγκροτήματος. Οι μαθητές αυτοί ήρθαν σε επαφή με τους φίλους τους από άλλα τμήματα; Οι καθηγητές  δεν κάνουν μάθημα σε άλλα τμήματα; Οι κοινοί χώροι του σχολείο; Πως θα προσέλθουν κανονικά το πρωί της Παρασκευής οι υπόλοιποι μαθητές στο σχολείο;

Ερωτήματα για τα οποία οι γονείς και κηδεμόνες ζητούν απαντήσεις.

Το μειλ του σχολείου στους γονείς ενός τμήματος

screen-23.45.49[15.10.2020]

 

Πηγή: patrastimes.gr