Συνεχώς μειώνεται ο αριθμός των ανεμβολίαστων στα νοσοκομεία της περιοχής μας. Δεκαπέντε ημέρες μετά την επιβολή της υποχρεωτικότητας και της αναστολής εργασίας, εκατοντάδες μέλη του υγειονομικού προσωπικού προχώρησαν στον εμβολιασμό τους.

ΣΤΟ ΠΓΝΠ
Συγκεκριμένα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών ο αρχικός αριθμός των ανεμβολίαστων ανέρχονταν σε 400.
Το νούμερο αυτό, σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσε χθες ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Δημήτρης Μπάκος, μειώθηκε στους 134. «Σχεδόν καθημερινά, μέλη του προσωπικού μας προχωρούν στον εμβολιασμό τους. Αυτό σημαίνει ότι αμέσως με την 1η δόση που κάνουν μπορούν να επιστρέψουν στα εργασιακά τους καθήκοντα. Ωστόσο, όπως προβλέπει η σχετική διάταξη, ελέγχονται μέχρι να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους».

ΣΤΟΝ «ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ»
Εμβολιαστική προσέλευση καταγράφηκε και στο προσωπικό του «Αγίου Ανδρέα». Από τα 350 άτομα που είχαν καταγραφεί στις αρχές του μήνα, σήμερα έχουν μειωθεί στους 134. Αριθμός ίδιος με αυτόν του ΠΓΝΠ.
«Υπάρχει βελτίωση της εικόνας στο προσωπικό μας και ελπίζω ότι αυτό θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα ώστε να φτάσουμε στα επιθυμητά αποτελέσματα. Αλλωστε ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος και αυτό φαίνεται ότι το κατανοούν οι πάντες» μας είπε ο διοικητής του νοσοκομείου Ηλίας Θεοδωρόπουλος.

Πηγή: patrastimes.gr