Ουρά δεκάδων μέτρων σχημάτισαν από το πρωϊ πολίτες στην Πάτρα, προκειμένου ν υποβληθούν σε test για τον κορονοϊό. Η ουρά από το κτίριο της οδού Μιχαλακοπούλου εκτεινόταν μέσω της Ραδινού στην οδό Μαιζώνος.

Η ανταπόκριση είναι μεγάλη και η προσπάθεια και των τριών φορέων είναι ο έγκαιρος εντοπισμός ασυμπτωματικών κρουσμάτων που πιθανά να βρίσκονται τόσο μεταξύ  των εργαζομένων και  των μελών, συνολικά, του Επιμελητηρίου, όσο και μεταξύ του γενικού πληθυσμού των Πατρών.

screen-10.57.18[06.02.2021]

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ ξεκίνησαν τη διαδικασία στις 9:30 το πρωί. Οι συμπολίτες που επιθυμούν να εξεταστούν, μπορούν να εισέλθουν στον χώρο και να υποβληθούν σε rapid test.

Στόχος είναι ο έλεγχος όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας και η αποφυγή διασποράς της νόσου στην πόλη των Πατρών.  Οι τρεις συνεργαζόμενοι φορείς  λαμβάνουν  μέτρα πρόληψης με κίνητρο το έκδηλο ενδιαφέρον τους για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, ώστε να αποφευχθούν νέα εισαγόμενα κρούσματα στις νοσηλευτικές μονάδες της περιοχής, καταλήγει η ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ.

Πηγή: patrastimes.gr