Συναγερμός και προβληματισμός στο Νοσοκομείο του Ρίου! Ασθενής με  σοβαρά αιματολογικά προβλήματα εισήχθη πριν περίπου δύο μήνες στην  αιματολογική κλινική. Στη πορεία της νοσηλείας βρέθηκε θετικός στον κορονοιό. Νοσηλεύθηκε αρνητικοποιηθηκε το τεστ και εξήλθε από το Νοσοκομείο πριν από αρκετές εβδομάδες. Μέχρι εδώ όλα καλά!

Όμως σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της εφημερίδας «‘Κόσμος» την περασμένη Δευτέρα εισήχθη πάλι με σοβαρό  πρόβλημα  υγείας. Και συνέβη το εξής σύμφωνα με καταγγελία συνδικαλιστών του τομέα υγείας: Λόγω έλλειψης κρεβατιών στην αιματολογική νοσηλεύτηκε δύο ημέρες στη καρδιολογική. Μετά μεταφέρθηκε στην αιματολογική και δύο ημέρες μετά λόγω συμπτωμάτων έκανε τεστ  για κορονοϊό που βγήκε θετικό.  Όπως καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές, «πάνω από 15 συνάδελφοι εκτέθηκαν στον ιό στις δύο κλινικές.

Τώρα λαμβάνονται και γίνονται τεστ, χωρίς καραντίνα. Πώς  ένας ασθενής από κορονοιό ξανανόσησε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Γιατι δεν εφαρμόζεται η καραντίνα στους συναδέλφους που εκτέθηκαν και υπάρχει ανησυχία μεταξύ του προσωπικού»;

Θα πρέπει να σημειωθεί πως παρέμβαση για το θέμα έκανε και ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννάκος.

Πηγή: patrastimes.gr