Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τα όσα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην πύλη εισόδου της Πάτρας το ύψος του κόμβου κουρτέση, εκεί όπου μία συνάντηση και προσωπική διένεξη οδήγησε σε σύρραξη και πυροβολισμός.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων οδηγών και περαστικών, με αποκορύφωμα τον πυροβολισμό εξ επαφής στο κεφάλι του ενός εκ των εμπλεκομένων, δεν έχουν ξανασυμβεί στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Ως αιτία προβάλλεται επί του παρόντος η διαφορά μεταξύ ατόμων με καταγωγή από την Αλβανία η οποία και οδήγησε στο αιματηρό επεισόδιο.

Ο άντρας που πυροβολήθηκε έως και τις πρώτες Πρωινές ώρες νοσηλευόταν διασωληνωμένος και η πρώτη εκτίμηση των γιατρών κάνει λόγο για κατάσταση η οποία παραπέμπει σε κλινικά νεκρό.

Την ίδια ώρα ένα ακόμα άτομο από τους φερόμενους ως δράστες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς φέρει τραύμα από κατσαβίδι .

Αναζητούνται άλλα τρία άτομα που σύμφωνα με την αστυνομία συμμετείχαν στο επεισόδιο ενώ έχει προσαχθεί και ο συνοδηγός του ενός από τα δύο ΙΧ. Μέχρι στιγμής τα κίνητρα της συμπλοκής παραμένουν άγνωστα και υπό διερεύνηση

Πηγή: patrastimes.gr