Βολές κατά του υφυπουργού Πολιτικής προστασίας Ν. Χαρδαλιά, εξαπέλυσαν λίγες ώρες μετά την επίσκεψή του στην Πάτρα, οι εργαζόμενοι στο ΓΚΝ “Αγ. Ανδρέας” κατηγορώντας τον για απαξιωτική συμπεριφορά, καθώς όπως τονίζουν απέφυγε κάθε αναφορά στην προσπάθεια που γίνεται και την συνεισφορά του επι ίσοις όροις στη μάχη με τον κορονοϊο.

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν τα εξής:

Η απαξίωση του Νοσοκομείου μας από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και κατ΄ επέκταση από την κυβέρνηση της  Νέας Δημοκρατίας, δυστυχώς ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

                  και αυτό φαίνεται

με τον καλύτερο δυστυχώς τρόπο, μέσα από τις επικοινωνιακές φιέστες, τις επισκέψεις των διαφόρων προσώπων της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας στην περιοχή μας

                    οι οποίοι

επισκεπτόμενοι την περιοχή μας, απαξιούν να επισκεφθούν και να αναφέρουν κάτι για το Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, το Νοσοκομείο που επί ίσοις όροις σηκώνει το φορτίο της πανδημίας και όχι μόνον.

     Μετά τον Υπουργό Υγείας τον Κον Κικίλια, τον Αν. Υπουργό Υγείας τον Κον Κοντοζαμάνη και την Υφυπουργό την Κα Ράπτη, σειρά είχε ο υφυπουργός ο Κος Χαρδαλιάς, ο οποίος όπως και οι προαναφερόμενοι ερχόμενος στην πόλη μας δεν είχε καν στην ατζέντα του το Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ.

         Δεν ξέρουμε ποίοι είναι οι διοργανωτές αυτών των επισκέψεων, όποιοι κιάν είναι το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι Ντροπή και Αίσχος γι΄ αυτήν την ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ, αυτές τις επαναλαμβανόμενες εξαιρέσεις, που δεν είναι μόνον στίς επισκέψεις αλλά και σε μιά σειρά από άλλους τομείς και δράσεις.

      KΑΤΑΓΓΈΛΟΥΜΕ λοιπόν και   ΚΑΤΑΔΙΚAΖΟΥΜΕ αυτού του είδους τις επισκέψεις, αυτήν την πρακτική και τακτική,  αυτήν την προκλητικότατη απαξίωση, που είναι απόρροια της συνεχιζόμενης αδιαφορίας τους σε μιά σειρά ζητημάτων που τούς έχουν τεθεί και δεν τα αντιμετωπίζουν, όπως είναι η ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ, ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ του Νοσοκομείου ακόμη και το πολύ απλό το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ που δεν υφίσταται για δύο και πλέον χρόνια και πολλά άλλα, όπου κωφεύουν προκλητικότατα.

       Αν αυτοί οι κύριοι της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, δεν μας βλέπουν με καλό μάτι ως Νοσοκομείο ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ στον Υγειονομικό χάρτη της περιοχής μας, δεν βλέπουν την μεγάλη προσφορά του ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑ στην πανδημία και όχι μόνον, όπως το έδειξαν και με την χθεσινή τους επαναλαμβανόμενη στάση, δεν έχουμε καμία αντίρρηση ας πάρουν τα περιστατικά covid που νοσηλεύουμε, για τα οποία οι Διοικούντες έχουν διαλύσει τον χωροταξικό και λειτουργικό ιστό του Νοσοκομείου μας και άς μας αφήσουν να λειτουργήσουμε στην προ κορονοϊού εποχή, αντιμετωπίζοντας όλες τις άλλες τις  παραμελειμένες ασθένειες των πολιτών της περιοχής μας, που καρτερικά περιμένουν τις υπηρεσίας μας επιβαρύνοντας την κατάστασή τους, με αποκλειστική ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου υγείας και κατ΄ επέκταση της κυβέρνησης, που ΄’εχουν χάσει εντελώς την κατάσταση με το γνωστό βλέποντας και κάνοντας που εφαρμόζουν.

Πηγή: patrastimes.gr