Για την τοποθέτηση της φάτνης και των άλλων στοιχείων στην Πλατεία Γεωργίου, εργάζονται από το πρωί σήμερα οι εργαζόμενοι των αρμοδίων Τμημάτων (Πράσινο, Ηλεκτροφωτισμός, Αυτεπιστασία, Καρναβαλικό Συνεργείο) στο Δήμο Πατρέων.

Τους εργαζόμενους επισκέφθηκε ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, τους ευχαρίστησε για το έργο τους, τις όμορφες δημιουργίες – που για μια ακόμη χρονιά κάνουν την διαφορά – και αντάλλαξε ευχές μαζί τους.

Η φάτνη και οι άλλες δημιουργίες που την συνοδεύουν σχεδιάστηκαν από την Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού Έργου του Δήμου και υλοποιήθηκαν από τους εργαζόμενους.

Παρόμοια στοιχεία θα τοποθετηθούν και σε άλλα σημεία της πόλης και μαζί με τον φωτεινό διάκοσμο θα αποτελέσουν τον συνολικό φετινό γιορτινό στολισμό της Πάτρας.

Στην Πλατεία Τριών Συμμάχων θα τοποθετηθεί τις επόμενες ημέρες ένα μεταλλικό χριστουγεννιάτικο δένδρο που επίσης σχεδιάστηκε από την Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, ενώ με γιορτινά στοιχεία θα στολιστούν το Ρίον (έξω από το πρώην Δημαρχείο), η πλαζ Αγυιάς (μέσα στο κάμπινγκ), τα Μποζαΐτικα, ο Καστελλόκαμπος, τα Προσφυγικά, τα Ζαρουχλέικα,  η Περιβόλα, και άλλα σημεία της πόλης.

Πηγή: patrastimes.gr