Την πόρτα της εισαγγελίας Πατρών προκειμένου να απολογηθούν αναμένεται να διαβούν αύριο καθαρά Δευτέρα τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν τα ξημερώματα στη διάρκεια επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ σε σπίτι στην περιοχή του Μιντιλογλίου, το οποίο παρά την απαγόρευση πραγματοποιείτο καρναβαλικό πάρτι.

Οι αστυνομικοί εισέβαλλαν στο σπίτι και εντόπισαν ενενήντα οκτώ άτομα να διασκέδαζουν. Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα ενώ οι δύο από τους συλληφθέντες είχαν συλληφθεί και πριν λίγες ημέρες στο κρονοπάρτι που πραγματοποιήθηκε στην Οβρυά.

Οι αστυνομικοί είχαν δύο ημέρες πριν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες για το πάρτι στην Οβρυά κάτι «σκάρωναν». Μάλιστα είχαν τεθεί στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ελέγχεται κάθε τους κίνηση.

Μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στήθηκε επιχείρηση με τις αστυνομικές δυνάμεις να φτάνουν στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου του Μιντιλογλίου , όπου με αστραπιαίες κινήσεις εγκλώβισαν την συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που διασκέδαζαν στο ημιτελές κτίριο

Πηγή: patrastimes.gr