Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, ένας 54χρονος αλλοδαπός, στον νότιο λιμένα Πατρών για οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και πλήρωμα X-RAY/ Γρ. Ασφάλειας Επιτελικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας στην πύλη ελέγχου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών σε Ι.Χ.Ε. όχημα που επρόκειτο να επιβιβασθεί σε Ε/Γ -Ο/Γ πλοίο με προορισμό λιμένα Ιταλίας με οδηγό τον ανωτέρω, διαπιστώθηκε ότι έφερε εντός του οχήματος, σακίδιο πλάτης που περιείχε έναν γεμιστήρα με εφτά (07) σφαίρες διαμετρήματος 9 mm, ένα (1) κουτί -θήκη σφαιρών που περιείχε τριάντα πέντε (35) σφαίρες διαμετρήματος 22mm, δύο (02) θήκες όπλων καθώς και μία πλαστική σακούλα μικρού μεγέθους εντός της οποίας υπήρχαν υπολείμματα λευκής σκόνης μικτού βάρους 2,4 γραμμαρίων πιθανόν της ναρκωτικής ουσίας αμφεταμίνης.

opla limani

Επίσης, στο εσωτερικό μέρος του παντελονιού του βρέθηκαν κρυμμένα, δύο (02) όπλα που περιείχαν από έναν γεμιστήρα με εφτά (07) σφαίρες ο καθένας διαμετρήματος 9mm και 22mm αντίστοιχα .

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα αντικείμενα καθώς και το Ι.Χ.Ε. όχημα.

Πηγή: patrastimes.gr