Έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία μόλις 59 ετών ο γνωστός έμπορος και βιοτέχνης υποδημάτων Μιχάλης Γεωρ. Κυριτόπουλος.

 Ο εκλιπών αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει βαριά ασθένεια που εξελίχθηκε σε καλπάζουσα μορφή.

Ο Μιχάλης Κυριτόπουλος μαζί με τον αδελφό του Παναγιώτη, λειτουργούσαν μαζί το επώνυμο κατάστημα υποδημάτων στην οδό Νοταρά, ενώ μέχρι πρότινος είχαν και ένα ακόμα κατάστημα στην οδό Ανθείας στα Ζαρουχλέικα που έχει κλείσει.

Ήταν μέλος μιας οικογένειας που έχει συνδέσει την πορεία της με το υπόδημα, καθώς διατηρεί ακόμα και σήμερα σε λειτουργία, μια από τις εναπομείνασες βιοτεχνίες υποδημάτων σε όλη την Ελλάδα, στην περιοχή του Μιντιλογλίου την οποία είχε ιδρύσει ο πατέρας του Γεώργιος την δεκαετία του ’60.

Όντας μια από τις λίγες ελληνικές βιοτεχνίες στον χώρο, η Μ.& Π. Κυριτόπουλος ασχολείται με την κατασκευή και εμπορία των δερμάτινων ανδρικών υποδημάτων «NEW ROCK» για δεκαετίες.

Ο Μιχάλης Κυριτόπουλος έφυγε πρόωρα από την ζωή αφήνοντας πίσω του, τις δύο λατρεμένες κόρες του, Μαρία και Λυδία, όπως και την πολυαγαπημένη του σύζυγο Παναγιώτα, συνταξιούχο της Εθνικής Τράπεζας, ενώ ευτύχησε να δει και μια εγγονή τη Μιχαέλα.

Ο Μιχάλης Κυριτόπουλος ήταν ένας χαμηλών τόνων και αγαπητός σε όλους επιχειρηματίας, που είχε αφιερώσει την ζωή του, από την παιδική ηλικία στην οικογενειακή επιχείρηση. Άριστος οικογενειάρχης, κοινωνικός σαν χαρακτήρας και αγαπητός σε όλους, ο εκλιπών πορεύτηκε στη ζωή ως ένας άνθρωπος του καθημερινού μόχθου και της προκοπής.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 3 το απόγευμα από τον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου Πατρών και η ταφή του θα γίνει στο Β΄Δημοτικό Κοιμητήριο.

Πηγή: patrastimes.gr