Για τρεις ημέρες η Πάτρα, γέμισε νότες και μελωδίες, γιορτάζοντας την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Τα μουσικά σχήματα του Δημοτικού Ωδείου, η μπάντα και το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού, έδωσαν τον τόνο απ΄ άκρη σ’ άκρη της πόλης, με τραγούδια, χορούς, κλασικές, παραδοσιακές, έντεχνες και λαϊκές μελωδίες.

Ένα πλέγμα παράλληλων εκδηλώσεων, από τα Νοσοκομεία της Πάτρας, μέχρι την Πλατεία Χατζή, το προαύλιο του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα, τα Ψηλαλώνια και το Κάστρο, έδωσαν ανάσες διασκέδασης, ψυχαγωγίας και ποιοτικού πολιτισμού στον λαό της Πάτρας.

Όλες οι εκδηλώσεις είχαν ελεύθερη είσοδο και πραγματοποιήθηκαν με πιστή τήρηση των υγειονομικών κανόνων.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός στον απόηχο των εκδηλώσεων, προχώρησε στην παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού, το οποίο είναι προσβάσιμο από όλους. Το υλικό είναι αναρτημένο στο κανάλι του Οργανισμού στο youtube στη διεύθυνση https://youtu.be/BD0upkF-iAY, στην ιστοσελίδα του Οργανισμού patrasculture.gr και στην σελίδα του στο facebook, όπου μπορεί να πάρει κάποιος μια μικρή γεύση με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την Ημέρα Μουσικής 2021.

Πηγή: patrastimes.gr