Συναγερμός έχει σημάνει στις υπηρεσίες υγείας της περιοχής μετά τον εντοπισμό τριών ποδοσφαιριστών της ομάδας του Διαγόρα βραχνεΐκων θετικών στον κορωνοϊό .

Οι παίκτες εμφάνισαν ύποπτα συμπτώματα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομειακή μονάδα όπου και υποβλήθηκαν σε τεστ με τα αποτελέσματα να είναι θετικά.

Ο Διαγόρας βραχνεΐκων την περασμένη Κυριακή κατά την έναρξη του πρωταθλήματος της  Γ’ εθνικής αγωνίστηκε εκτός έδρας με την ομάδα της Ζακύνθου γεγονός που προκαλεί μεγάλο προβληματισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Mετά την επιστροφή της ομάδας από τη Ζάκυνθο, κάποιοι ποδοσφαιριστές παραπονέθηκαν για συμπτώματα ίωσης. Η ομάδα ενεργώντας άμεσα προέβη σε προληπτικά τεστ κορωνοϊού. Από τα αποτελέσματα των τεστ διαγνώστηκαν τρεις ποδοσφαιριστές μας να έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό.
Με αίσθημα ευθύνης έναντι στην υγεία των ποδοσφαιριστών, προπονητών και του κοινωνικού συνόλου, η διοίκηση της ομάδας προέβη σε άμεση διακοπή των προπονήσεων ενημερώνοντας τις αρμόδιες αρχές ΕΟΔΥ, ΕΠΟ, Δήμος Πατρέων και ΕΠΣ Αχαΐας. Τις επόμενες ώρες θα πραγματοποιηθούν ομαδικά τεστ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα».

Πηγή: patrastimes.gr