Σύμφωνα με μήνυση που έγινε σε βάρος του Πατρινού ο οποίος συνελήφθη μαζί με δύο άτομα στην Ολυμπία οδό στο ύψος της Πούντας σήμερα το πρωΐ, κατηγορείται ότι με απειλή όπλου άρπαξε από αρτοποιείο στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης μία γυναίκα.

Η μήνυση έχει υποβληθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η άγρια καταδίωξη των δραστών. Δεδομένου πως ο ένας από τους δράστες και φερόμενος ως πρωταγωνιστής της αρπαγής της γυναίκας είναι Πατρινός, οι υποψίες σγια την πιθανή μετακίνησή του στράφηκαν στην Πάτρα. Έτσι οι συληφθέντες πλέον θα οδηγηθούν από το Αστυνομικό Τμήμα Ακράτας όπου οδηγήθηκαν μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, στον Εισαγγελέα. Ο πατρινός (γνωστός στις Αρχές) κατηγορείται ανάμεσα στα άλλα για αρπαγή, παράνομη κατακράτηση παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ σκηνές αστυνομικού φιλμ εξελίχθηκαν από το πρωί στην Αθηνών Πατρών.

Η πληροφορία για ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 3 άνδρες, οι οποίοι καταγγέλλεται πως είχαν απαγάγει γυναίκα από την Αθήνα και οι οποίοι κινούνταν προς την Πάτρα, κινητοποίησε άμεσα τις Αστυνομικές Αρχές.

Μάλιστα τα στοιχεία του αυτοκινήτου παρέπεμπαν σε Πατρινό ιδιοκτήτη, ο οποίος είναι γνωστός στην Αστυνομία.

Στη διάρκεια της επιχείρησης στήθηκαν μπλόκα σε πολλά σημεία της Ολυμπίας Οδού, με έμφαση στην περιοχή της Πούντας, όπου τελικά το όχημα εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε.

Ο ιδιοκτήτης φέρεται να ήταν εντός, μαζί με έναν ή δύο αλλοδαπούς, όχι όμως η γυναίκα την οποία πληροφορίες θέλουν να άφησαν σε κάποιο σημείο της διαδρομής.

Οι άνδρες μαζί με το αυτοκίνητο οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ακράτας και οι έρευνες συνεχίζονται

Πηγή: patrastimes.gr