Έκρηξη οργής και αντιδράσεις αποδοκιμασίας προκαλεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η σύλληψη πλανόδιας τραγουδίστριας στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Στα δυο βίντεο, που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, οι χρήστες προχωρούν σε κυνικά σχόλια για τη στάση των αστυνομικών που με τη βία έσυραν προς το περιπολικό γυναίκα, απλώς επειδή τραγουδούσε.

Ωστόσο, σε μια περίοδο που έχει δοθεί από τις αρμόδιες Αρχές εντολή για απαγόρευση μουσικής στα κέντρα εστίασης, η γυναίκα που τραγουδούσε συνελήφθη “για απείθεια” λεει στο “protothema.gr” ο υπεύθυνος Τυπου της Αστυνομικής Διευθυνσης Ροδου, κ. Βασιλάκης.

@dimitra.in.greek.islands

#greece #rhodes #rhodesisland #police #policemen #viral #fyp #foryou #spreadtotheworld #greekpolice #greecetiktok #covid19 #rules #innocent #woman

♬ original sound – 🤍

Σε ένα από τα καυστικά σχόλια, απέναντι στη συμπεριφορά των τριών αστυνομικών που τράβηξαν τη γυναίκα από τη σημείο όπου τραγουδούσε, γίνεται αναφορά στη δράση της αστυνομίας ώστε να… πατάξει το οργανωμένο έγκλημα.

Όπως προαναφέραμε η επίσημη αιτιολογία πίσω από την προσαγωγή είναι κατά τις Αρχές η απείθεια από πλευράς της τραγουδίστριας, ενώ η αστυνομία έλαβε κλήση από ιδιοκτήτη καταστήματος για διατάραξη ησυχίας.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι, πάντως, που προβάλλουν στα βίντεο, στο Tiktok, τις αντιρρήσεις και τις ενστάσεις τους για τη βία με την οποία απομακρύνθηκε η πλανόδια τραγουδίστρια από το σημείο.

@dimitra.in.greek.islands

Reply to @konspap78

♬ original sound – 🤍

Στο πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε και στο οποίο εμφανίζεται η γυναίκα να τραγουδά στα αγγλικά, ένας από τους χρήστες μιλά με φανερή χροιά ειρωνείας για… έγκλημα.

Στο δεύτερο βίντεο εμφανίζεται η γυναίκα να αντιδρά όταν οι αστυνομικοί επιχειρούν να την οδηγήσουν στο τμήμα, στη συνέχεια φωνάζει, ενώ οι περαστικοί κοιτάζουν με απορία.

Πηγή: patrastimes.gr