Η Διοίκηση του ΕΚΠ αυτές τις μέρες πραγματοποιεί δεκάδες περιοδείες, επισκέψεις και παρεμβάσεις σε κλάδους και χώρους δουλειάς ενημερώνοντας τους εργαζόμενους της Πάτρας για το νομοσχέδιο έκτρωμα που κατέθεσε η κυβέρνηση στη βουλή και σαρώνει τα πάντα. Ένα νομοσχέδιο που δεν παίρνει διορθώσεις, που η μοναδική του θέση είναι στα σκουπίδια!

Είναι ελπιδοφόρο ότι δεκάδες συνδικάτα έχουν πάρει απεργιακές αποφάσεις, οργανώνουν τις απεργιακές φρουρές δυναμώνοντας το απεργιακό κλίμα και προετοιμάζοντας τη συμμετοχή τους στην Απεργιακή συγκέντρωση.

Ταυτόχρονα, οι συνδικαλιστές ενημερώνουν και καταγγέλλουν σε κάθε επιχείρηση και χώρο δουλειάς την προσπάθεια των νόθων και εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ στην Πάτρα να μπλοκάρουν με κάθε τρόπο τις νόμιμες, μαζικές και συλλογικές διαδικασίες του ΕΚΠ, την ίδια τη Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων που νόμιμα αποφάσισε την διεξαγωγή αρχαιρεσιών στο ΕΚΠ.

Όλοι αυτοί, το μόνο που τους νοιάζει είναι να μπλοκάρουν μια Διοίκηση που μετά από δεκαετίες στάθηκε στο πλευρό της εργατικής τάξης, μπήκε μπροστά για την οργάνωση του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και κατακτήσεων των εργαζομένων. Κουβέντα δε λένε για τα πραγματικά προβλήματα των εργατών, το μόνο που ξέρουν καλά να κάνουν είναι να σέρνουν στα δικαστήρια, κατ’ εντολή των εργοδοτών, εργαζόμενους και συνδικαλιστές.

Η διοίκηση θα συνεχίσει τη μάχη και την ενημέρωση μέσα στους χώρους δουλειάς, εκεί που κρίνεται το δίκιο της εργατικής τάξης.

Οι περιοδείες των επόμενων ημερών:

ΣήμεραΤρίτη 8/6: Κατασκευαστικά έργα και εργοτάξια, ΤΙΤΑΝ, ΕΛΤΑ, Τράπεζες, ΝΟΥΝΟΥ, ΑΜΣΤΕΛ, Εργοστάσιο Μετάλλου ΛΙΑΡΟΜΑΤΗΣ, ΕΛΛΑΣΚΑΝ, ΒΙΑΝΕΞ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΖΑΡΑ

Τετάρτη 9/6: ΠΑΤΡΑΪΚΗ ΧΑΡΤΟΠΟΙΊΑ, Εργοστάσιο COFFEE ISLAND,  Εργοστάσιο Μετάλλου Φραγκοπαναγιώτη, Σουπερμάρκετ  ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ και ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Εμπορικά Κέντρα

Όλες και όλοι στην Απεργία στις 10 Ιούνη, στις 10:30πμ στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Κανείς για δουλειά την Πέμπτη, νεκρώνουμε τα πάντα! Όλοι στους δρόμους!”

Πηγή: patrastimes.gr