Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο αστυνομικό μέγαρο των Χανίων με έναν πολίτη που εμφανίστηκε χωρίς μάσκα.

Η προστατευτική μάσκα μας συντροφεύει από τότε που έκανε την εμφάνισή της η πανδημία του κορωνοϊού. Η χρήση της είναι υποχρεωτικοί για όλους στους κλειστούς χώρους. Ωστόσο ένας πολίτης στα Χανιά μάλλον το ξέχασε και το πλήρωσε ακριβά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρει το “Creta 24”, ένας άνδρας πήγε στο αστυνομικό μέγαρο της περιοχής για μια προσωπική του υπόθεση χωρίς να φοράει μάσκα. Οι αστυνομικοί που τον είδαν του έκαναν συστάσεις και φυσικά του βεβαίωσαν πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ σε όλη την Κρήτη. Συγκεκριμένα χθες βεβαιώθηκαν 7 παραβάσεις για περιορισμό κίνησης στο Ηράκλειο, 2 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε επιβάτες λεωφορείου στα Χανιά, 4 παραβάσεις σε πελάτες καταστημάτων και 5 σε εργαζόμενους καταστημάτων.

Στο Ρέθυμνο βεβαιώθηκαν 4 πρόστιμα που αφορούν υπαλλήλους καταστημάτων που δεν φορούσαν μάσκα. Επίσης άλλα 4 πρόστιμα σε επιβάτες ΙΧ για μη χρήση μάσκας σε εργαζόμενους καταστημάτων για τον ίδιο λόγο και στο Λασίθι δεν φορούσαν μάσκα 2 οδηγοί λεωφορείων και 4 επιβάτες ΙΧ.

Πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7 ημέρες αναστολή επειδή έπαιζαν μουσική, βεβαιώθηκαν σε 1 κατάστημα στα Χανιά και σε 2 στο Ηράκλειο.

Πηγή: patrastimes.gr