Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στα Καβάσιλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για απείθεια.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Μυρτιάς στα Δουναίϊκα Ηλείας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους (4,6) γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και κλοπή

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και της ΟΠΚΕ Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε ξύλινη μεσοτοιχία, μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου και μία χρυσή γυναικεία καρφίτσα, την κατοχή της οποίας δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Επιπλέον, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία του από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, με την συνδρομή των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι την ρευματοδοτούσε παράνομα.

Πηγή: patrastimes.gr