Καθημερινές είναι γενικότερα σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας, οι συλλήψεις ατόμων, που παραβιάζουν το νόμο, με το αστυνομικό δελτίο για Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, να είναι και σήμερα ιδιαίτερα πλούσιο.

Ειδικότερα:

  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Εντοπίστηκαν χθες το πρωί, σε θαμνώδη περιοχή της Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, τρία δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε περίπου τα δυο μέτρα.  Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας εκρίζωσαν και κατέσχεσαν τα δενδρύλλια κάνναβης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί, σε χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας, προσποιούμενοι μικροπωλητές, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και με την άσκηση σωματικής βίας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ.
Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Συνελήφθησαν, χθες στον Πύργο, στα Κρέστενα και στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Λασταιϊκων, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, τρία άτομα, (δυο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός) διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του αλλοδαπού προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο αλλοδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, πέντε άτομα, διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Πηγή: patrastimes.gr