Η εταιρεία με νέα της ανακοίνωση, ενημέρωσε τους εργαζομένους της πως το πιο πιθανό είναι να επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον … με τη νέα χρονιά

Από αναβολή σε αναβολή, η επιστροφή των εργαζομένων στα γραφεία σε μεγάλους τεχνολογικούς κολοσσούς. Για ακόμη μία φορά, η Apple καθυστερεί – για τουλάχιστον τρεις μήνες – τον «επαναπατρισμό» του προσωπικού της στα γραφεία της εταιρείας λόγω της νέας αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού εξαιτίας της μετάλλαξης Δέλτα.

Η εταιρεία με νέα της ανακοίνωση, ενημέρωσε τους εργαζομένους της πως το πιο πιθανό είναι να επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον … με τη νέα χρονιά. Η προηγούμενη ανακοίνωση της εταιρείας, ζητούσε από το προσωπικό να επιστρέψει στα πόστα του, τον Οκτώβρη.

Συγχρόνως, η Apple παροτρύνει όλους τους εργαζομένους της να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, προτού επιστρέψουν και πάλι πίσω στα γραφεία τους, χωρίς ωστόσο, ο εμβολιασμός να καθίσταται υποχρεωτικός εντός της εταιρείας τεχνολογίας. Ο κολοσσός σχεδιάζει ακόμη, να αυξήσει στις 3, τις φορές που οι εργαζόμενοί του θα υποβάλλονται σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού ανά εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται, πως ο κατασκευαστής iPhone, τον Ιούλιο έγινε ένας από τους πρώτους τεχνολογικούς γίγαντες στις ΗΠΑ που καθυστέρησαν τα σχέδια για επιστροφή στην κανονικότητα καθώς ο Covid-19 και οι πολύ μεταδοτικές μεταλλάξεις του άρχισαν να εξαπλώνονται ραγδαία για ακόμη μια φορά εντός του καλοκαιριού.

Πηγή: patrastimes.gr