Σε πολιτική βεντέτα εξελίσσεται η κόντρα ανάμεσα στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη και τη Γ. Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

Η τελευταία απάντησε δημόσια στις αιτιάσεις Πολάκη περί «απευθείας αναθέσεων» προμηθειών στα σωφρονιστικά καταστήματα και απευθυνόμενη προς το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με μια προσφιλή του έκφραση, «Σε έχω Πολάκη. Όλοι σας και μόνη μου…», του απάντησε.

Αυτή η φράση υπήρξε αρκετή, για να προκαλέσει νέα αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, βάζοντας φωτιά στα κοινωνικά δίκτυα.

Η απάντηση Πολάκη:

nikolaou1

«ΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!!!

Μόνο όταν συμβεί για σένα αυτό που φαίνεται στη δεύτερη φωτογραφία ,ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ,να τολμήσεις να ανοίξεις το στόμα σου και να πεις «πως με έχεις»

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ;;;

ΥΓ 1 Δεν θα συμβεί ποτέ

ΥΓ2 Ακόμα να παραιτηθεις;;;

ΥΓ3 Στον εισαγγελέα θα πανε όλα ,μετά τη συζήτηση της ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ που καταθέσαμε ως Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ,για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ (τη διασπάθιση δημοσίου χρηματος δηλαδή) που έχετε κάνει ως κυβέρνηση από το Μαρτη και δώθε!!Θαχεις την τιμητική σου εκεί. Με στοιχεία και αποδείξεις! Αυτά θα πανε στον εισαγγελέα, αφού μέχρι τώρα δεν έχει φιλοτιμηθεί κανείς να τα ζητήσει μόνος του!!!»

Πηγή: patrastimes.gr